Datum

Dinsdag 17 december 2019 
09.00 - 16.45 uur

Locatie

Jaarbeurs-MeetUp (Beatrixgebouw)
Jaarbeursplein 6 
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving

 

Kosten en kortingen

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief BTW

Reguliere prijs € 595
Groepskorting (vanaf 2 personen) € 495
Combi-korting Excel Experience Day* € 145 korting op de Excel Experience Day 2019

* U ontvangt na aanmelding voor de Excel Expert Class 2019 per e-mail uw speciale kortingscode voor de Excel Experience Day 2019.

 

Groepskorting

Kom samen met 1 of meerdere collega's en betaal slechts € 495 per persoon in plaats van het reguliere tarief van € 595.

 

PE-uren

Voor deelname aan dit congres ontvangt u de volgende PE-uren/punten: NBA 6, SPD 6

 

Vragen over uw inschrijving of overige vragen?

Telefoon: 088 - 5840 888
E-mail: inschrijven@vakmedianet.nl

 

Annuleren

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. U kunt tot uiterlijk vier weken voor het event / opleiding kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het event / opleiding is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meldt u zich binnen twee weken voor aanvang af, of bent u afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kunt u doorgeven via inschrijven@vakmedianet.nl

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V. , gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.